Monday, January 2, 2012

2011.

dengan nama ALLAH,
huraikan simpulan hati, akal, fikiran dan lidahku.

mencoret kenangan. haha. cewah.

kita tutup 2011 kita dengan tasbih kifarah, surah alAsr + doa rabithah. sodaqallahul 'azim.

kita buka 2012 kita dengan ummul kitab alFatihah. a'uzubillahi minassyaithonirrojim. bismillah.. ^^v

2012. dunia akan berakhir ? siapa tahu ? -iklan shampoo.

pfft, selingan. sekian. alhamdulillah untuk setiap oksigen yang disedut + karbon dioksida yang dihembus. eh. inshaAllah, 4 Januari 2012 nanti secara officialnya bergelar senior. muahahaha. K. ._. tercampak ke 5 Bijak bersamasama siti, syasya, adila, cai, nabila, aifah, ainnatul, sara, intan + ramai lagi.

kali ni sekadar nak flashback kenangan 2011 yang segalanya serba baru. yeah.

berdomino's pizza lepas final exam. semua keluar around RM2 sorang. jengjengjeng. 8 pizza large ! awesomenesss :D

35/36 people of 4 Cerdik 2011. :D

kavetha, dinie, previna, hidayah, mai, siti, shantini, jiayan, fatin, poh yee, jiah kee, yan ke, safiuddin, wan jing, linda, xin ling, ming hui, pang li, yee jing, shaun, sattya, sin yun, jia chi, kimberly, yan yi, shaun, wong, matiin, haziq, kiflain, li cong, yan quan, hood, andrew + hafiz.
athirah.
:)

"all of you, one class, is like one happy family, eh. teasing each other, making jokes, so fun lah your class." -teacherZuwailah.
and the rest is history.. terimakasih 4 cerdik. :')

=====


suka SRIH 2011.
sukadukaria kot gambar ni. tengok je rasa nak gelak. haha. love aulad kan kakAdengkung ? :D

sukan SMIH 2011. Salahuddin Al-Ayubi. tertak menang tahun 2011, sebab aku dah keluar kot. herk. xD batch14, 2012 tahun terakhir korang, buat yang terbaik !

wakil SSI untuk pertandingan hafazan peringkat zon kat Tasek Utara 1. kot. takde rezeki. sob. cuma Ariffin (baju melayu) berjaya wakil daerah untuk tilawah. :)

LEADERS 2011 @ Rantau Abang, Terengganu. team Johor memang cool ! dari Johor banat je ke ? eh suka hati lah taknak letak yang ada banin. ._.

pertandingan kawad berirama KRS NGO peringkat daerah.susah weh kawad berirama ! --"

no. 2 kawad Hari Sukan SSI 2011. hamdalah. tengok lah siapa komander dia. *cough* xD

Sukan SSI 2011. saya Temenggung. ^^v

Expo Photography SSI 2011.
yang ni boleh jadi event of the year kot. anjuran Kelab Fotografi + Tunas Bistari. 1st time kena manage event macam ni. pengalamanpengalaman. :')

Malam Badar SIH 2011. :)

Remaja Raikan Ramadhan with IKRAMteens BJB @ SMKA JB. best kot ! tahun ni nak join lah. eh alamak. SPM T-T

Jamuan Raya IKRAMteens. persembahan Zayyan best. K.

XPERT 2011 @ Kuala Lumpur. ini dia. program yang dinanti sepanjang 2011. aaah Johor meriah ! sejak XPERT ni, rasa macam makin cintasayang Produce Gen 6. UTK. :D
tiada dalam gambar; banin. haha. ^^v

tu sedikitsebanyak aktiviti 2011. eh sikit ke banyak ni. OK senang, sebahagian aktiviti 2011. agak meriah, penat + sibuk sepanjang 2011. untuk tahun ni, tak tahu lah banyak mana program boleh join. macam... so sad je. T^T
inshaAllah, semoga yang terbaik untuk 2012 pula ! yeah !

hidayah, be nice to 2012. :)

"Allahumma, bersihkan hatiku dari sifat munafiq, pekerjaanku dari sifat riyaa', lidahku dari berbohong, pandanganku dari khianat, kerana Engkau Maha Mengetahui apa yang disembunyikan oleh pandangan dan dirahsiakan oleh hati."

1636/02012012,
from HIM that I came,
to HIM that will I be returned,
chickenrice.

2 ale.ale.ale.ale:

Qamarina Mohd Fadzil. said...

Good Luck in SPM this year. All the best Sis ♥ :))

hidayah zulkharnain. said...

tsk *terharu. thanks qama :) all the best form4, ada rezeki jumpa lagi.. kat SSI. kita doa awak dapat MRSM ! ameen. ^_'